Hyra skoter fjällen

Hyra skoter fjällen – Hyr en skoter fjällen och gör din resa oförglömlig. Här börjar din din vildmarksupplevelse. Med en skoter kan tränga längre och djupare in i vildmarken än du kunde föreställa dig.

De vidsträckta fjällvidderna är sedan urminnes tider mytomspunna. De har för den svenska historieskrivningen betytt samma sak som västern har gjort för den nordamerikanska. En oändlig massa mark dit människan alltid varit tvungna att utstå vedermödor för att upptäcka.

Romantiken kring de svenska fjällen har följt med oss in i vår tid. Svenskar och utländska turister också för den delen reser till fjällen som aldrig förr. Sverige har också en lång fjällkedja med varierad natur med olika avstånd från Stockholm och landets södra delar.

Bruksvallarna erbjuder genuin fjällkänsla

I härliga Härjedalen och Bruksvallarna så kan du få vara med om den där klassiska fjällkänslan. Här finns en stor variation av aktiviteter. Glöm att fjällen bara är skidåkning under snömånaderna. Nej – det är en plats för rekreation och upplevelser hela året.

Men på vintern så finns det möjlighet till att hyra skoter fjällen. En unik och sällsam upplevelse för alla som vill njuta av den fria naturen och det vilda i dess naturliga tillstånd. Med en skoter så får du och dina vänner eller familj möjlighet

En skoter för alla sinnen

Att köra skoter på fjället ger en känsla av frihet och av att vara nära naturen. Visar du som skoterförare respekt både djur och natur så är det ett respektfullt men också effektivt sätt att få vara i vildmarken. Det finns olika typer av skotrar att hyra, beroende på hur och var du vill köra. Ska du upp på fjället eller vill du köra på plan mark.

Med en skoter så kan du få en semester för både själ och sinne. I Bruksvallarna och Härjedalsfjällen så finns en orörd vildmark som ger dig storslagna intryck. Det är ett äventyr för alla, du kan vara en erfaren skoterförare som kan ta dig ut själv. Eller så är det helt ny och får hjälp att ta dig ut på fjället. Alla kan lära sig att köra skoter.

Hyra skoter fjällen