Skotersafari

Skotersafari – Skotersafari

Det ultimata äventyret är en skotersafari. Med en bra guide så kommer du ut i vildmarken och får uppleva något utöver det vanliga. I Bruksvallarna, vackert belägna i härliga Härjedalen finns en vidsträckt natur och går över fjäll, myr och genom en trakt dit människan knappt har satt ner sina bopålar.

Sverige har kvar sin orörda vildmark. Generationer har bevarat dem för sina barn och vi njuter fortfarande av den friska naturen. Här i fjällen har svenskar och utländska turister länge njutit av frisk luft och fått möjligheten att fly storstadens larm.

En skotersafari för alla

Du behöver inte vara en erfaren skoterförare för att kunna ta dig ut på fjället med en skoter. Vi har erfarna guider som tar dig och ditt sällskap ut på en oförglömlig upplevelse. Med vår skotersafari i Bruksvallarna så kommer ni längre och djupare in i vildmarken.

Det är ett äventyr som ni alltid kommer att minnas. Våra guider kan fjället utan och innan, de har växt upp och eller levt nära det länge. Deras unika kunskap om allt som finns där och hur naturen uppför sig i det vilda tillstånd som råder här uppe i Härjedalen är en tillgång som våra gäster gärna får ta del av.

Olika typer av skotersafari

Vi kan erbjuda er färdiga paket av skotersafari eller så kan ni själva komma med önskemål och vi tar er ut på ert äventyr. Med våra populära och spännande skotersafaris så kan ni få komma ut på kortare och längre turer. Vi kan ordna med både mat och annat som behövs för hungriga magar på fjället.

I Bruksvallarna har vi tagit emot gäster och turister sedan länge, vi vet hur man ska vara en bra värd och göra våra gäster nöjda och glada.

Skotersafari