Skoteruthyrning

Skoteruthyrning – Ge din fjällsemester en riktig upplevelse med en skoter. Hos Bruksvallarnas Skoteruthyrning så får ni möjlighet att ge er ut i vildmarken och få en minnesvärd upplevelse.

Vildmarken är stor, vid horisonten väntar oändliga vidder och ett stort äventyr på dig. Genom att hyra en skoter så får du en unik tillgång till fjället och vildmarken. Men den kan du och ditt sällskap tränga längre ut i naturen. Du kan nå platser dit knappt människor sätter sina fötter.

Med en skoter står fjället och det vilda framför dina fötter. Med respekt för naturen och allt det som lever där kan du få en magisk upplevelse genom att ta dig ut på skoterleder och uppleva allt som det finns på vägen.

Ett sätt att koppla av

Få platser ger människan en sådan avkoppling och stimulans som storslagen natur. Den får oss att glömma all stress och problem i vardagen. En fjällsemester oavsett när det är på året ger dig kraften tillbaka och fungerar likt meditation för ett stressat sinne.

Med en skoter så kan du stryka ytterligare balsam på själen. Med en bra Skoteruthyrning så kan du bege dig ut på fjället och bara njuta av naturen och allt som den har att erbjuda. Du kan ta med dig ett stormkök och mat, äta din måltid i det fria och bara vara här och nu, i tid och rum.

Din upplevelse börjar hos oss

Vi på bruksvallarna vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa. Hyr din skoter av våra erfarna guider och uthyrare, de kan hjälpa dig med allt som kan tänkas behövas inför ditt äventyr. Med en skoter så får din fjällsemester en hel ny dimension.

Skoteruthyrning